• sozturk
  • 25 Ekim, 2011
  • 0

Hayat paylaşınca güzel…

Canla başla ihtiyacı olanlara yardıma koşan insanları gördükçe insanlığa olan inancım artıyor…
Son günlerde ülkemizi derinden etkileyen olayları üst üste yaşıyoruz. Terör saldırılarında kaybettiğimiz şehitlerin acısı daha çok tazeyken üstüne 7.2 şiddetindeki Van depremi ile sarsıldık. Tüm bu yaşanan olaylardan sonra gördüm ki Türk insanı olarak zor zamanlarda birlik olmayı, ihtiyacı olanlara yardıma koşmak için canla başla uğraşıyoruz. Belki de bizi diğer tüm milletlerden ayıran en belirgin özelliğimiz zor zamanlarda sağlayabildiğimiz bu dayanışma ruhudur.
Dün başta Alev olmak üzere bir çok insanın yardım etmek için canla başla uğraş verdiğine şahit oldum. Ne yazık ki geç haberim olduğu için işin ucundan çok sonunda tutabildim. Gerçekten emeği geçen herkese dün göstermiş oldukları başarılı organizasyon için sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bu tür insanları gördükçe gerçekten insanlığa olan inancım fazlasıyla artıyor.
Van’daki insanları hala çok fazla yardımımıza ihtiyaçları var. Havaların soğuk olması ve giderek daha fazla hissedilmeye başlayan kış mevsimi, Van’da yaşayan insanlar için yaşamı daha da güçleştiriyor. İmkanlarınız doğrultusunda ihtiyacı olan bu insanlara siz de bir elinizi uzatın.
Bağışlarınızı en güvenli yolla yapabileceğinizi düşündüğüm yardım kuruluşları:
Türk Kızılayı
AKUT
Unutmayın bir gün siz de benzer bir durumda kalabilirsiniz…

Bir Cevap Yazın