• sozturk
  • 17 Mayıs, 2011
  • 0

Mutluyum Ulan!

Ne kadar ukala ve kendini beğenmiş bir kalıp olsa da inanılmaz derece mutluluk yüklüyor insana bu söz. Cümlenin içinde biraz da isyan var gibi, inadına mutluyum dermiş gibi.

Şarkıyı dinlerken sadece sözleri tekrar etmek bile insana saçma bir mutluluk yüklüyor. Mutlu olmak bu kadar kolay aslında. Her şey ufacık bir tebessümle başlar. O tebessüm yüzünüze yansıdıktan sonra herşey çok daha kolay, çok daha keyifli gelir.

Garip bir antipatim var hayatta mutsuzluğa karşı. Kendime mutsuz olmayı yakıştıramadığım gibi çevremde mutsuz insan görmeye de dayanamıyorum. Evet anlıyorum hayatta herşey toz pembe değil; herkesin kafasına takabileceği, sorun yaratabileceği bir sürü olay yaşanıyor günlük hayatın içinde. Ama hiçbir zaman görmedim surata yerleşen mutsuzluğun bu sorunlara çözüm olduğunu. O yüzden kabullenemiyorum insanların mutsuzluklarını.

Tebessüm en kolay yayılabilen şey hayatta. Bir tebessüm edin göreceksiniz nasıl da herşey birden bire değişecek, çevrenizdeki insanların tavırları ifadeleri nasıl da tebessümle dolacak.

Söyledikçe
Gerçek olacak
Ben mutluyum ulan

Bir Cevap Yazın